BLI MEDLEM HELT GRATIS OCH FÖRÄNDRA VÄRLDEN!

För att veta mer om hur du blir aktiv klicka in på MEDLEMSHANDBOKEN

Genom ditt medlemskap i Gröna Studenter är du med och bidrar till ett mer hållbart samhälle för både människa och klimat. Som medlem i ett studentförbund bidrar du till att svensk politik baseras på forskning. Ju fler medlemmar vi är desto högre hörs vår röst och möjlighet att påverka blir starkare.

I Gröna studenter kan du vara medlem om du är student, ska börja studera eller har studerat på eftergymnasial nivå. Vi har ingen åldersgräns.

Det enklaste sättet att bli medlem är via sms: Skicka ett sms med GSMEDLEM följt av ditt tolvsiffriga personnummer och din mailadress till 72980. Det kostar inte mer än ett vanligt sms. Tänk på att skicka ditt personnummer i rätt format, som på bilden här intill.

Du kan även bli medlem via vårt webbformulär som du hittar här. Glöm inte att fylla i medlemskap för Gröna studenter längst ner i formuläret.

När du blir medlem hos oss blir du också medlem gratis i Miljöpartiet, här kan du läsa mer om hanteringen av dina personuppgifter.

Förnya medlemskap

Varje nytt år måste du förnya ditt medlemskap hos oss för att fortsätta vara medlem. För att förnya ditt medlemskap för 2018, skicka ett sms med GS2018 följt av ditt tolvsiffriga personnummer till 72980. Det kostar inte mer än ett vanligt sms.

Du kan även förnya ditt medlemskap genom webbformuläret som du hittar här

Att förnya via sms fungerar bara om du var medlem förra året, om det gått mer än ett år sedan du var medlem sist måste du bli medlem på nytt enligt instruktionerna ovan.