Skip to content
Menu

Intresseanmälan för Brysselresa 

Vi i Riksstyrelsen planerar att arrangera en resa till Bryssel under den sista veckan i november/första i december för att besöka parlamentet och Miljöpartiets representanter på plats. Resan syftar både till att knyta samman medlemmar i landet, lära oss om EU och parlamentets arbete samt att kicka igång den annalkande EP-valrörelsen. Och inte minst – att göra nåt kul tillsammans!
 
Upplägget kommer vara en gemensam resa ner med buss eller tåg, 2 nätter i Bryssel och därefter hemfärd. Parlamentet erbjuder ersättning per person baserat på resväg och antal nätter i staden, och en del av resan kommer därför att bli kostnadsfri för deltagare. Exakt kostnad beror på hur många som är intresserade och hur vi bor och reser, men vår ambition är att täcka det mesta av rese- och logikostnaderna. Deltagare står själva för kostnader för mat och transport inom Bryssel. En mindre anmälningsavgift kommer tas ut för att se till att vi har råd att bo och hyra lokal för de event vi planerar. 
 
De föreslagna datumen:
1. Avresa 29 november (kväll), hemresa 3e december (kväll), framme 4e december
2. Avresa 30 november (kväll), hemresa 3e december (kväll), framme 4e december
 
Är du sugen på att åka till Bryssel med GS? Gör en intresseanmälan nedan! 
Vid frågor, kontakta: nadja.winberg@mp.se
 
Tänk på att datumen utgår från när vi åker från vår gemensamma position med bussen. Det kan krävas längre resa dagen innan eller efter om man bor långt ifrån avreseplatsen. 
 

Bli medlem

Medlemskapet är gratis och du kan gå med oavsett ålder och om du studerar eller inte. Som medlem får du fri tillgång till utbildningar, träffar och evenemang. Välkommen!

Dela sidan!

Hjälp oss sprida ordet om Gröna Studenter! Ju fler som får veta om oss desto mer kan vi i Sveriges gröna studentförbund växa.

Om oss

Gröna Studenter är Miljöpartiets studentförbund.

Är du nyfiken på att engagera dig? Kontakta oss!

Kontakt

Gröna Studenter
Pustegränd 3
11820 Stockholm
info@gronastudenter.se