Kom igång med ditt engagemang!

Kul att du vill vara med i kampen för ett mer hållbart, jämställt och öppet samhälle. Du behövs och vi vill att du ska komma igång med ett engagemang som passar dig så fort som möjligt.

Snabbaste sättet för dig att komma igång är att anmäla dig till någon av nedan medlemsträffar och ta kontakt med din lokala grupp om det finns en där du bor. Finns det ingen lokal grupp så hjälper vår organisationssekreterare dig att komma i kontakt med andra medlemmar i ditt område så att ni kan starta en grupp, mejla i så fall till info@gronastudenter.se.

Extra riksårsmöte

Formellt möte
Tid:
20 oktober kl. 18-20
Val av ett till språkrör och en till ledamot i riksstyrelsen. Kandidera och nominera till posterna senast den 26 september. Dessutom antar vi Gröna Studenters valplan och valbudget för valåret 2022! Använd din röst som medlem och var med och påverka Gröna Studenter!

Läs mer och hitta länk till anmälan

Klimattimme om extremväder

Panelsamtal om klimatfrågan
Tid:
27 oktober kl. 19-20
Klimatomställningen tycks vara komplex och omfattande.Därför har vi samlat forskare, politiker och organisationer till samtal som kan ge ökad kunskap om och förståelse för utmaningar och lösningar i klimatfrågan. Den första klimattimmen har tema koldioxidbudget och den andra extremväder. Möjlighet finns att vara med och ställa frågor i Zoom eller i Facebook-inlägget under livesändningarna. 

Anmälan behövs inte. Länk till eventet kommer inom kort

Grön Akademi

Utbildningshelg
Tid:
5-7 november
Med vår rykande färska valplan i handen ska vi stärka vårt nationella och lokala arbete genom att utveckla detaljerna i vår valkampanj tillsammans. Du får samtidigt verktyg till ditt engagemang och lär känna andra medlemmar. Det blir en oförglömlig helg!

Läs mer och anmäl dig

EnglishFrenchGermanSwedish