Grön Akademi – utbildningshelg inför valåret

Äntligen träffas vi i verkligheten! Med vår rykande färska valplan i handen ska vi stärka vårt nationella och lokala arbete genom att utveckla detaljerna i vår valkampanj tillsammans. Du får samtidigt verktyg till ditt engagemang och lär känna andra medlemmar. Det blir en oförglömlig helg!

Vi välkomnar nya som gamla medlemmar. Förkunskap krävs inte utan helgen innehåller både grundläggande och fördjupande föreläsningar och workshops. Framför allt är detta ett tillfälle där du kan bidra med frågor, tankar och idéer till vårt gemensamma arbete inför valåret. Kolla in programmet

Vi har plats för max 30 deltagare – först till kvarn gäller! Medlemmar som kommer ensamma från en ort har dock förtur då vi vill få en så stor geografisk spridning som möjligt.

  • Tid: Fredag den 5 november kl. 19.00 till söndagen den 7 november kl. 15.00.
  • Plats: Miljöpartiets partikansli på söder i Stockholm.
  • Kostnad: Gratis – resa, mat och boende ingår om du får en plats bekräftad. Efter anmälan får du ett mejl där det framgår om du fått en plats eller inte.
  • Villkor: Avbokar du efter den 24 oktober tar Gröna Studenter ut en avgift på 500 kr. Uteblir du från att delta tar Gröna Studenter ut en avgift på 350 kr per dag som du uteblir. Såklart gäller det inte vid sjukdom eller liknande.

Varmt välkommen!

Anordnat i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. 

EnglishFrenchGermanSwedish