Påverka vem som ska bli språkrör för Miljöpartiet tillsammans med Per Bolund

På Miljöpartiets extra kongress den 31 januari 2021 väljs ett nytt språkrör efter Isabella Lövin. Som medlem kan du nu vara med och påverka vem det blir. Fyll i detta formulär senast den 9 december med vem du vill se som språkrör och din motivering. Utifrån svaren tar Gröna Studenters riksstyrelse sedan beslut om vem som vi som organisation ska lyfta fram. 

Följande kandiderar till språkrör:

Vi har bett alla kandidater att svara på några frågor som rör ett hållbart studentliv, högre utbildning och samarbete med Gröna Studenter. I den här mappen hittar du de svar som vi har fått in. Annika Hirvonen och Karolina Skog har inte svarat.

På Miljöpartiet medlemswebb Engagera dig finns utfrågningar av kandidaterna och där kan du ställa frågor till dem alla på en gång. För frågor som rör enskilda kandidater har varje kandidat en personlig tråd där de svarar. Skapa ett konto med den mejladress du angav när du blev medlem. Frågor? Mejla engagera@mp.se.

Olika medier har intervjuat kandidaterna och en del har själva skrivit debattartiklar om sin kandidatur. Enklast är att följa alla kandidater i social media och läsa deras inlägg och artiklar som de sprider på exempelvis Facebook och Instagram.