OM OSS

På den här sidan kan du läsa mer om oss och vad ett medlemskap innebär. Har du frågor? Skriv ett meddelande till vår Facebook-sida eller skicka ett mejl till någon på kontakt-sidan.

Om Gröna Studenter

Gröna Studenter är Miljöpartiet de grönas studentförbund och vi jobbar för att skapa fokus på att koppla samman forskning med politisk idéutveckling. Hos oss får du diskutera, sätta dig in i svåra frågor och utveckla politik!

Gröna studenter är till för dig som är nära i eller har avslutat studier på högre nivå.

En del i vårat arbete är att ta fram ett idéprogram som beskriver de idéer om hur Gröna Studenter tror samhället utvecklas till det bättre. Vi ska alltid vara ett förbund som högt värderar evidens och baserar våra idéer på kunskap och genomgående diskussion.

Idéprogrammet är vår utgångspunkt i hur vi påverkar politiken. Både på riksnivå genom att verka mot Miljöpartiet  men också genom våra lokalavdelningar som påverkar lokala-politiken och påverkar universiteten.

Medlemskap

Ett medlemskap är gratis och ger dig ett steg in i den gröna rörelsen. Du kommer när du blivit medlem få ett mejl med information om hur du kan engagera dig!

Här blir du medlem: Medlemskap

Medlemskap innebär också att du blir medlem i Miljöpartiet. Som medlem i Gröna studenter betalar du ingen avgift till Miljöpartiet. Vill du läsa mer om vad det innebär kan du läsa här: Medlemskap Miljöpartiet