Kampanja lokalt med vårt material

Snart är det bara ett år kvar till valet. Därför behöver vi nu se till att bli så många volontärer, kandidater, skribenter och debattörer som möjligt. Med lokala kampanjer får vi fler studenter att engagera sig i valrörelsen.

Vill du göra en insats med en lokal kampanj? Vi behöver hjälp med att sätta upp affischer och dela ut flygblad. Du får också gärna dela spridbilden med tillhörande citat på dina sidor i social medier.

Materialet pekar till sidan gronastudenter.se/engagerad där det finns ett formulär att fylla i för alla studenter som vill engagera sig. Vi kontaktar de som anmäler sitt intresse och kopplar ihop de med ett passande engagemang.

Beställ material

Låt hela stan veta att Gröna Studenter finns! Sätt upp affischer på anslagstavlor. Dela ut flygblad i brevlådor. Ha ett litet bord där ni bjuder på fika.

Beställ affischer och/eller flygblad genom att mejla antal av varje och leveransadress till info@gronastudenter.se. Gröna Studenter står för kostnaden om ni är medlemmar. Miljöpartiets avdelningar och distrikt beställer i mp.se/butik

Affischen är i A3-format och flygbladet i A6-format, och de ser båda ut som på bilden. Är ni fler från samma stad som beställer kopplar vi ihop er.

Dela spridbilden

Text att citera för inlägget:

Valet 2022 närmar sig. Vi behöver en grön regering för ett mer hållbart, jämställt och öppet Sverige.

Som student kan du göra skillnad i Gröna Studenter, Miljöpartiets studentförbund.

Historiskt har akademiker röstat grönt i stor utsträckning. Det gör dig viktig i Miljöpartiet! Du kan nå ut till väljare på ditt lärosäte och bidra till grön framgång.

Vill du engagera dig? Kom igång på: gronastudenter.se/engagerad