Skip to content
logo-round@2x
Menu
logo-round@2x

ska de få
komma undan?

I SD-M-KD-L-budgeten står det svart på vitt att utsläppen ska ökas och att regeringen bryter mot Sveriges och EU:s klimatlagstiftning.
En tredjedel av 2023 års reformutrymme lade regeringen på fossila subventioner. Och miljöbudgeten slaktades från nästan 24 000 till drygt 10 000 miljoner kr från år 2022 till 2025.
Kampanj

Det finns ett klimatparti

Endast Miljöpartiet har en politik som är i linje med FN:s Parisavtal för en rättvis omställning. Med Miljöpartiet hade Sveriges och EU:s klimatmål för 2030 följts.
Kampanj

kom med och
gör motstånd

Vi har varit ute på campus och protesterat mot regeringens miljöbudgetslakt genom att dela ut flygblad och prata om det med studenter.
Kampanj
Kampanj
Kampanj
Kampanj
Vill ni också protestera? Kontakt er lokalavdelning, skriv ut flygbladet och dela ut. Att bjuda på kaffe är en bra idé för att fånga studenters intresse. Ta gärna en bild och skicka den till info@gronastudenter.se. Lycka till!

Bli medlem

Medlemskapet är gratis och du kan gå med oavsett ålder och om du studerar eller inte. Som medlem får du fri tillgång till utbildningar, träffar och evenemang. Välkommen!

Dela sidan

Hjälp oss sprida ordet om Gröna Studenter! Ju fler som får veta om oss desto mer kan vi i Sveriges gröna studentförbund växa.

Om oss

Gröna Studenter är Miljöpartiets studentförbund.

Är du nyfiken på att engagera dig? Hör av dig till din lokala ledare.

Kontakt

Gröna Studenter
Pustegränd 3
11820 Stockholm
info@gronastudenter.se